In te huren als spreker voor events en het begeleiden van workshops/webinars over onderwerpen diversiteit, inclusiviteit, onbewuste vooroordelen, carrière advies voor vrouwen en het gebruiken van je intuïtie in business.

Prijs vanaf 899 euro per webinar of talk. Een talk varieert van 20 tot 45 minuten en de inhoud is in overleg.

Ik ben een bevlogen spreker over vrouwen en hun carrière, vind het gaaf om mensen aan te sporen hun talenten te gebruiken en mogelijkheden te zien. In de media gaat het zo vaak over: “deeltijd prinsesjes of top vrouwen” maar laten we wel wezen: alle werkende personen willen niet alleen bezig zijn met hun werk. Je werk is belangrijk en genereerd inkomen en soms status. Maar waar het vooral om gaat is een leven bouwen van waarde. Werk en carrière zijn daar een onderdeel van net zo goed als vrienden, hobby’s, familie en gezin.

Bij bedrijven en vooral vrouwen netwerken spreek ik graag over het belang van diversiteit. Ik zwengel de discussie aan en laat mensen vanuit verschillende kanten naar deze thema’s kijken. Dit doe ik onderlegd met veel kennis van vakliteratuur en onderzoek. Maar ook vanuit mijn eigen ervaring en de ervaringen en verhalen van de mensen met wie ik gesproken heb.

Opdrachtgevers o.a. Koninklijke Van Oord, Stedin, Koninklijke Volker Wessels Stevin, Hogeschool Rotterdam.