Sjoukje heeft fantastisch werk geleverd door haar webinar te presenteren over typische vrouwelijke kenmerken die je carrière zouden kunnen saboteren voor een groep van meer dan 100 deelnemers online. De sessie was interactief en levendig. Het webinar was erg interessant, goed vermengd met anekdotes en humor en -zeer aandachtig- toegespitst op het publiek. Het is schokkend welke feiten en onderzoeken ze met ons deelde over verschillen tussen mannen en vrouwen op de werkvloer! Zou het zeker aanraden om haar in te huren voor een leuke, leerzame en interactieve worksh

Sjoukje did a fantastic job in presenting her webinar on typical female characteristics that might sabotage your career for a group of over 100 participants online. The session was interactive and lively. The webinar was very interesting, well mixed with anecdotes and humor and -very attentively- tailored to the audience. It is shocking what facts and researched she shared with us regarding differences between men and women in the workplace! Would definitely recommend to hire her for a fun, educational and interactive workshop!

Esther Bijoo – Business Strategist – Van Oord

Sjoukje de Haan vertelde de jury dat ze de wereld wil verbeteren door middel van business. ‘Ik ben religieus opgevoed en heb geleerd dat vrouwen huisvrouwen moeten worden. Daar heb ik me altijd tegen verzet’, zegt ze in haar promofilmpje. Ze wil aantonen dat bedrijven economisch en financieel voordeel behalen als ze meer vrouwen toelaten aan de top.
De jury gaf de ambitieuze studente 5.000 euro om haar onderzoek dat moet bijdragen aan vrouwenemancipatie te starten. Ze investeert het geld in een master Strategic Management aan Tilburg University. De Haan wil eerst dit onderzoek afronden, daarna carrière maken in het bedrijfsleven en eindigen in de politiek.

Sjoukje is een zeer gedreven persoonlijkheid die mij altijd mee weet te nemen in wat ze verteld. Met haar know how en skills in communicatie leerde ze mij hoe ik voor mezelf op kan komen, kan krijgen wat ik verdien en hoe ik duidelijke grenzen kan stellen.

Inmiddels slaap ik met een notitie boekje naast mijn bed, spreek ik van te voren met mijn potentiële klant af wat er verwacht kan worden en ook waar mijn grenzen liggen.
Ik sta meer voor wie ik ben en durf groter te dromen. Dat is een vuur wat Sjoukje in mij heeft aangewakkerd en blijft aanwakkeren!

-Tineke van Ravenswaaij-
@tienvoorstyling